Hvordan finne ut om toget er i rute uavhengig av togselskap - Vy, GoAhead og Bane NOR.

For å finne ut om toget er i rute må en sjekke de forskjellige jernbaneselskapene.

Forsinkelser, oppståtte situasjoner - kall det gjerne forsinkelser - og planlagt arbeid på togstrekninger

Vy kjører fortsatt flest tog i Norge, og de har en side som viser oss om tog er i rute. Her forteller de om oppståtte situasjoner og om planlagt arbeid på jernbanesporene.

Skal du reise med GoAhead så har også de en egen side for trafikkmeldinger, både om pågående situasjoner og om planlagt arbeid på togsporene. Bane NOR, som tilbyr togselskapene jerbanene, har også en side for trafikkmeldinger. Bane NOR leverer også et kart som viser bevegelsene til alle tog i Norge, slik at en kan se hvor togene som er i trafikk befinner seg.

Mer info om togtider for Oslo finner du på etog.no. Siden Oslo S er den mest trafikkerte togstasjonen i landet får du her et par eksempler om tog fra domenet eTog.no:

- Gjøvikbanen er av "god gammel årgang". Banen ble åpnet i 1902. Gjøvikbanen er togstrekningen fra Oslo, via Nittedal, Roa og Raufoss til Gjøvik. etog.no presenterer. Lenke til togtider finnes på siden. - Skal du ta tog fra Oslo til Fredrikstad så er det Vy sin rute R20 som gjelder. Ski, Moss, Rygge og Råde er stasjoner underveis.

Se lenger ned på sida for lenker til andre viktige togtider, togbaner, togstasjoner og toglinjer.

Vy togtider NSB togtider Oslo - Halden Oslo - Kristiansand Tog Oslo Er toget i rute? Oslo - Bergen Moss - Oslo Moss - Fredrikstad Tog til Ålesund

vipps
itog.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern