Tog Oslo - Kristiansand

Skal du med tog fra Oslo til Kristiansand er det Sørlandsbanen som gjelder.

Sørlandsbanen - Sørtoget

Reisetiden med Sørlandsbanen til Kristiansand er knappe 5 timer, avhengig av når tid toget går. Og det ligger i navnet, Sørlandsbanen går til Sørlandet. Kristiansand er ett av stoppestedene. Sørlandsbanen går helt til Stavanger.

Pr. sommeren 2022 kjøres toget på Sørlandsbanen av Go-Ahead. Togtider for banen finner en hos go-aheadnordic.no.

Fakta, status, planer og muligheter for Sørlandsbanen finner du hos banenor.no. Banenor har også en fin oversikt over stasjoner og kart for Sørlandsbanen.

Skal du til Kristiansand kan nettstedet iKristiansand.com være verdt et besøk. Her finner du masse info om Kristiansand, som f.eks. været, webkameraer, rutetider med mere.

Mer info om togtider for Sørlandet finner du på etog.no. Her er dog et par eksempel:

- Egersund, Bryne og Sandnes er blandt stedene toget mellom Kristiansand og Stavanger stopper. Go-Ahead kjører Sørtoget, og det finnes en reisplanlegger du kan benytte, i tillegg til mulighet for å laste ned rutetabell i pdf-format. - Toget mellom Oslo og Kristiansand stopper bl.a. i Drammen og Kongsberg. Go-Ahead kjører Sørtoget langs Sørlandsbanen og du kan benytte en reiseplanlegger eller se om du finner lenke til rutetabeller på denne sida. Togbytte på Nelaug stasjon til Arendal.

Se lenger ned på sida for lenker til andre viktige togtider, togbaner, togstasjoner og toglinjer.

Vy togtider Gjøvikbanen Oslo - Trondheim Oslo - Kristiansand Tog Oslo Er toget i rute? Oslo - Bergen Moss - Oslo Moss - Fredrikstad Tog til Ålesund

vipps
itog.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern